Kommande kurser

I framtiden ska vi sy palazzo byxa till dam. Det blir ett par mycket enkla byxor med vida ben som du ser här, snart på www.sykurser.se

Kommentarer

  1. Anonym10.8.14

    Hej, modenovis eller i vart fall dåligt uppdaterad. Vad är en palazzobyxa för nåt?
    Vänliga hälsningar kursare ;-)

    SvaraRadera
  2. Anonym13.8.14

    Åh så glad jag blir! Jag har haft önskemål om detta :). En Palazzo-bralla är egentligen ett snyggt ord på pyamasbyxa (Pyama Palazza) men används som ett modeplagg till och från sen 60-talet. Det är lättsytt, lättburet och snyggt på alla former (samt kan varieras i OÄNDLIGHET!). Diana von Furstenberg som är en av tungviktarna inom mode berättade i ett avsnitt av Project Runway (ett symnadsprogram i realityvariant som gått på tv i omgångar) att en av hennes älskare (nåväl...) visade henne runt i modekvarteren i vad jag tror var Milano, och fick många sådana byxor uppsydda. Under 90-talet var dessa supermoderna och kallades "fladderbyxor" i olika former och verkade ha glömt "Pyama Palazza", men med 90-talsrevivel som börjar komma nu är de supermoderna! Jag hoppas att du får glädje av din Pyama Palazza! Kolla runt på modevisningarna som finns youtube så får du se att alla heta modehus har minst en variant av Pyama Palazza i sin kollektion. Matcha med en puderrosa kappa så är du hetast i stan! Lycka till från en kursare!

    SvaraRadera
  3. Ja, väl skrivet kursare nr2, kan inte beskriva det bättre själv. Kommer mycket snart på www.sykurser.se vida, enkla byxor.

    SvaraRadera
  4. Anonym14.8.14

    Tummen upp! Det ser vi fram emot! Hälsningar en sporrad kursare 2!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg