Sy väst

Snart kommer mönstret och kursen till denna väst för damer på www.sykurser.se Denna väst som har delar av fuskpäls kan lyxa till den allra enklaste klänningen.

Kommentarer

 1. Hej!
  Jag fick en månads prenumeration på sykurser.se med overlockmaskinen i samma paket. (jippiii!!) och jag kan bara säga W O W ! Jag ÄLSKAR sidan! Du är så otroligt pedagogisk och det är så kul att det verkar komma upp nya saker hela tiden. Nu har jag bara ett par dagar kvar men kommer definitivt att fortsätta efter det! Nu till saken; jag undrar om du skulle kunna förklara för mig hur man använder en skräddarlinjal? alltså den som har en rät vinkel och en lång kurva. Vad är kurvan till för mer exakt? och sen slänger jag in ett litet diskret önskemål om enkla klänningar med ärm samt kortare damshorts. God jul och Gott nytt år!!

  SvaraRadera
 2. Cecilia28.12.11

  Jag är också ett fan av denna sida. Allt är möjligt att sy med hjälp av dina videos!! :-) Jag skulle tycka det vore bra med lite fler bilder på kläderna. Kanske kunde användare någonstans ladda upp bilder så man kunde se vad det kan bli av de olika mönstrena i t ex andra tyger, färgsättningar och storlekar - som inspiration.

  Skulle också uppskatta en enkel barnklänning med ärm. och någon form av t ex fleecetröja/cardigan för barn, men utan huva.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Paulina- Den böjda linjen på linjalen används när man ritar mönster och behöver en böjd form t.ex. sidlinjen vid midjan på en klänning. Enkel klänning kommer absolut mer av, shorts kanske är mer aktuell till sommaren. Alla önskemål tas tacksamt emot:)
  Cecilia- Vilken storlek på banklänningen och cardigan tänker du? har funderat lite på att starta ett konto på Flickr.com åt oss som syr här på Sykurser.se, då kommer man åt sina bilder även om man inte är medlem just nu.
  Tuusen tack till er båda för de fina omdömena! det behövs så man får nya krafter till nya kurser:)

  SvaraRadera
 4. Cecilia29.12.11

  Jag syr till en bebis och en tjej i stl 98. Det är jättebra med bebismönster här men jag är sugen på mer i nästa storleksgrupp. Ska nog testa tightsen ikväll om jag hinner :-)

  SvaraRadera
 5. dET VAR ETT ENKELT MÖNSTER!!kAN MAN SY DEN UTAN FODER??hADDE TÄNKT MEJ FLEECE TYG.oCH DU ÄR JU VERKLIGEN FANTASTISK!!tACK!!!MVH TITTI,MASCHERUCCI

  SvaraRadera
 6. Titti
  Hmm.. när man vändsyr med foder är man säker på att få snygga, böjda former t.ex. runt ärmhålen. vill du sy utan foder så skulle jag i alla fall runt ärmhålen göra en liten infodring, titta på kursen "Sprund i hals" där visas hur du gör en liten infodring. Eller kanske sy en liten muddkant där så som du kan se i kursen "Babyhjälm", i så fall lägger du inte till sömsmån runt ärmhålet. Du hittar nog nån kreativ lösning:)

  SvaraRadera
 7. Ok!Tack för tipset!!Återkommer med resultatet!!Just nu ligger syningen på hyllan för att jag väntar på en steloperation. Men sen ,då kör jag igång igen!!Mvh Titti

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg