Kommande kurser

I framtiden ska vi sy en kudde med en fin blomma, barntofflor i skinn, en väska, tunika för damer och sen blir det maskeradkläder för barn.

"In Seattle you haven't had enough coffee until you can thread a sewing machine while it's running." ~Jeff Bezos

Kommentarer

 1. Bookia7.8.11

  Hejsan,

  jag reggade mig på sykurser.se igår kväll och jag är helt lyrisk över sidan. Är en total nybörjare så för mig är det guld värt att få se hur man syr steg för steg. Videorna är väldigt pedagogiskt upplagda men efter att ha tittat igenom nästan alla är det några saker jag saknar:

  - Kommentarfunktion under varje video där man bla kan ställa frågor och få svar om det är ngt steg i videon som känns oklar.

  - Sorteringsfunktion för videorna, vissa visar alla steg i detalj, vissa verkar förutsätta att man ska kunna göra vissa steg själv. Det vore bra att skapa klasser där videorna med precis alla steg beskrivna finns i en klass, lite mer avancerade i annan osv... Detta verkar dock inte vara kopplat ihop med färggraderingen som redan finns då visa enkla videor saknar fullständiga stegbeskrivningar, vad jag har kunnat se.

  - Introduktionsvideo där det förklaras och ännu viktigare, VISAS I BILD, vad som menas med trådriktningen i tyget. Jag har nämligen jättesvårt att se trådriktningen i finvävda tyger så några tips inom det området vore underbart.

  - Storlekarna på kläderna är väldigt små, jag är en välvuxen kvinna som drar 46 i byxor och 44 i tröjor. En tydlig kurs i hur man modifierar mönster så att det anpassas till större storlekar vore väldigt bra.

  - Byxorna är gjorde för plattrövade, vilket visserligen är större delen av den kvinnliga halvan av befolkningen men det vore bra med instruktioner om hur man ändrar byxmönster även för oss som har J-Lo röv. Du har redan mönsteranpassningvideo men den handlar bara om framsidan, en om baksidan vore ju alltså bra. Likaså mer tips om hur mkt (var går gränsen) man kan modifiera ett par byxor för smala för att kunna inkorporera en kvinnomage, och då menar jag inte den lilla putkulan som smalare kvinnor har.

  - Skapa ett forum för medlemmar där vi kan diskutera och visa upp våra egna uppsydda plagg efter dina mönster samt tipsa varandra om modifieringar och dylikt.

  För övrigt verkar sidan himla lovande. Jag lär bli en trogen medlem, om inget annat, bara så jag kan få lyssna till den helt underbara skelleftedialekten. :D

  SvaraRadera
 2. Hej
  Tack för all konstruktiv kritik. Jag har förstått att mer info om mönsteranpassning önskas, det är något som behövs oavsett vilket mönster du ska använda. Jag lovar att det kommer mer om det oxå:) Som det är nu så är detta företag väldigt litet med få medlemmar, men alla förslag du gett om siten är något vi kan jobba på när vi blir fler medlemmar. Instruktionsfilmerna baseras även på att ni kan läsa texterna på siten om trådrikting m.m. du kan även sända mejl om det är något du undrar om som medlem:)Vi försöker ge svar innom ett dygn.
  Än en gång tack för all feedback.
  Vi jobbar för att göra en bra site för sömnadsintresserade där medlemmarnas önskemål är viktiga.
  MVH Miss Sy

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg