onsdag 28 september 2011

Om medlemskapet

Ni som har varit medlemmar i sex månader vet att då avslutas medlemskapet för att ni måste bekräfta att ni vet om att ni betalar ett medlemskap via mobilen, detta är regler som finns hos denna betaltjänst. När ni vill bli medlemmar igen behöver ni bara logga in som vanligt och då dyker det upp en ruta med information om hur ni aktiverar ert konto (se bild).
Detsamma gäller om du sedan tidigare registrerat ett konto men inte aktiverat det, logga in med ditt användarnamn och ditt lösenord så kommer informationen efter det. MVH Miss Sy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar